top of page

Over

KID Coaching - coachingsessie.jpg

Neem gerust contact op

 

Wil je graag begeleiding voor je kind of weet je niet zeker of ik je kan helpen? Neem dan gerust contact met mij op en laat je vrijblijvend informeren. We bespreken dan wat de mogelijkheden kunnen zijn voor jouw kind en jouw gezin.

KID Coaching is ontstaan uit passie!

 

Mijn naam is Normita J. de Mees en ik ben trotse moeder van 2 kinderen. Ik werkte voor diverse commerciële bedrijven maar merkte dat er iets ontbrak. Via vrijwilligerswerk, waarbij ik voor en met kinderen werk, wist ik meteen wat ik al die tijd miste: het helpen en motiveren van anderen. Dat is wat ik het allerliefst doe.

 

Als moeder van een kind met ADHD en een kind met ernstig gehoorverlies, weet ik uit ervaring wat de uitdagingen zijn voor kind en gezin. Zeker als het kind niet volgens de normale standaarden meedraait in de maatschappij. Elk kind is uniek en ik merkte dat het erg lastig kan zijn voor het kind om zichzelf te blijven, terwijl het ook zijn best probeert te doen om de regels te volgen van school, sport, thuis etc.

 

Door mijn jarenlange ervaring als vrijwilliger zag ik dat kinderen gelukkig(er) kunnen zijn en lekker(der) in hun vel zitten als ze een steuntje in de rug krijgen. Ook met mijn eigen kinderen zag ik dat het echt nuttig kan zijn wanneer je als ouder op zoek gaat naar een beetje hulp.

 

Om de juiste hulp te kunnen bieden heb ik de opleiding Kindercoach en vervolgens de opleiding Psychosociale Basiskennis met succes afgerond. Nu ben ik coach voor kinderen, jongeren en ouders omdat ik van mijn passie mijn baan wilde maken. Mijn persoonlijke ervaringen en de vaardigheden die ik als kindercoach heb geleerd hebben mij erg geholpen als ouder en ik gun het elk ouder en kind om (weer) gelukkig te zijn.

Ik ben een kindercoach met een open blik die op een positieve manier samen met het kind op zoek gaat naar zijn/haar eigen `kracht´ (sterke punten). Deze verwerk ik in het plan van aanpak zodat het kind met zelfvertrouwen toekomstige uitdagingen aan durft te gaan.  

KID Coaching:

  • Is als erkend (level 3) lid aangesloten bij het CAT

  • Valt als CAT therapeut onder onder GAT-Wkkgz klachtrecht en GAT-tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). Voor meer informatie over mijn klachtenregeling zie: gatgeschillen.nl

  • Werkt als CAT level 3 lid volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode.

CATVergoedbaarVirtueelschild.jpg
GATVirtueelschild.jpg

“Voor KID Coaching was mijn dochter erg verlegen en kwam ze niet vaak voor zichzelf op. Nu durft ze dat veel meer. Elke keer als ze vertelt wat ze samen met Normita deed, straalt ze helemaal. Ze voelde zich echt op haar gemak bij Normita en vindt het raar om haar niet meer te zien, maar ze snapt het wel.”

— Ouder van meisje, 11 jaar

Hulp m.b.t. zelfvertrouwen

“Mijn zoon heeft het met plezier gedaan. De samenwerking was goed zowel voor mijn zoon als voor ons/ouders. En het resultaat was super, daar schrok mijn zoon zelfs van. De oefeningen die hij heeft geleerd doet hij nog steeds en heeft enorm geholpen met de CITO toets. Het is een aanrader om naar KID Coaching te gaan”

— Ouder van jongen, 11 jaar

Hulpvraag m.b.t. faalangst

bottom of page