top of page
Zoeken
  • KID coach Normita

1 November

Vandaag bestaat KID Coaching officieel 1 jaar!

Geestelijk bestaat KID Coaching 5 jaar, vanaf het moment dat ik bij mijn voormalige werkgever met kinderen werkte. Toen is mijn passie hiervoor ontstaan.

Een jaar geleden ging ik naar de Kamer van Koophandel om KID Coaching in te schrijven. Ik heb dit bewust gedaan op mijn man’s verjaardag (31 oktober) en mijn inschrijving laten ingaan op mijn zoon’s verjaardag (1 november). Hierdoor zijn hun verjaardagen specialer geworden of is juist KID Coaching specialer geworden? In ieder geval, een mijlpaal om nooit te vergeten.

Ondernemerschap is best pittig, ik geef toe dat ik het een beetje onderschat had, maar door mijn passie om kinderen te helpen, heb ik doorgezet. Ik zie ondernemerschap net als kinderen opvoeden; het is een ‘on-going’ proces. Net wanneer je een onderdeel begrijpt, komt er weer iets nieuws bij kijken. Je blijft bezig en kan het proces niet op pauze zetten. Ik heb van beide geen minuut spijt! En hoe tof is het om al mijn ervaringen te gebruiken bij KID Coaching! In een jaar tijd ging ik van brainstormen en losse ideeën naar een ondernemingsplan, creëren van een mooie praktijkruimte aan huis en ook daadwerkelijk kinderen en hun ouders helpen.

Bewustwording, positive vibes, dankbaar zijn en mezelf blijven heeft mij tot nu toe zover gebracht! Can’t wait what the future will bring! Voor nu vieren we een feestje thuis, zowel voor mijn mannen als KID Coaching!


5 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page