top of page
Zoeken
  • KID coach Normita

Dankjewel 2019, kom maar op 2020

2019 is bijna ten einde en is in een vogelvlucht voorbij gegaan. Wat kan er in één jaar zoveel gebeuren. Veel ups en downs en zeker veel leermomenten.

Er waren een aantal doelen die ik voor ogen had, bepaalde dingen (vooral administratieve gedeelte van het ondernemerschap) had ik onderschat, maar elk klein stapje is een stap dichterbij mijn doelen. Ik heb hard gewerkt en met steun van mijn familie en vrienden ben ik gegroeid sinds de kick-off van KID Coaching.

Een visie die ik had voordat ik met KID Coaching begon, is dat kosten geen issue zou moeten zijn om gecoacht te worden. Natuurlijk moet ik mijn vaste lasten ook betalen, maar coaching voor jouw kind moet voor iedereen toegankelijk zijn. Ik heb er hard voor gewerkt om lid te zijn van een beroepsvereniging. Met gepaste trots vermeld ik dat ik nu level 3 therapeut/lid ben van beroepsvereniging CAT (Complementair Alternatieve Therapeuten). Hierdoor is het mogelijk voor mijn klanten om de sessies bij KID Coaching te vergoeden bij hun ziektekostenverzekeraars.

Weliswaar zijn er een aantal randvoorwaarden; controleer eerst of kindercoaching behoort tot jouw zorgverzekeringspakket. Ik werk zo digitaal mogelijk; dat houdt in dat ik zomin mogelijk papieren gebruik. De betaling vindt na elke sessie plaats, vervolgens zal het factuur naar je gemaild worden. Op mijn factuur zal de nodige details staan die je kan gebruiken om achteraf de kosten te declareren bij jouw ziektekostenverzekeraar, mits dit ook vergoed wordt.

Met de feestdagen ben ik vrij, maar tegelijkertijd heb ik zoveel inspiratie voor het nieuwe jaar. Elk rustig moment probeer ik wat aantekeningen te maken, zodat ik rust in mijn hoofd krijgt. En langzamerhand krijgen mijn ideeën meer vorm. Zo krijgt mijn social media in het nieuwe jaar een andere “look & feel” dat meer aansluit bij mijn website. Ben je ook benieuwd hoe dit allemaal eruit zal zien? Hou mijn social media (en website) in de gaten in 2020.


Liefs,

KID Coach Normita13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page