top of page
Zoeken
  • KID coach Normita

Internationale Dag tegen Racisme en DiscriminatieVandaag is het de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie.

Het is bijna niet voor te stellen dat 't maar 60 jaar geleden was dat in Zuid-Afrika donkere mensen beschoten werden door de politie alleen omdat ze tegen de apartheid demonstreerden. De VN heeft deze dag uitgeroepen tot de Internationale Dag tegen Racisme en Discriminatie.

Gelijkheid moet niet iemands leven kosten. Gelijkheid moet een gegeven zijn, maar helaas is het niet zo. Nog steeds worden mensen gediscrimineerd om hun uiterlijk, geloof, geslacht en/of seksuele voorkeur. Het is eigenlijk te bizar voor woorden, want er hoef niet 1 standaard te zijn.

Ik groeide op in Amsterdam Oost, een multiculturele buurt met o.a. Nederlandse, Turkse, Surinaamse, Filipijnse, Marokkaanse en Antilliaanse buren. De diversiteit maakt 't juist zo leuk en interessant. Laten we van onze verschillen leren en niet oordelen. Een persoon is zoveel meer dan alleen een huidskleur, geslacht, religie en seksuele voorkeur. Als ik nu naar m'n vriendenkring en familie kijk, heb ik vrienden/familie met verschillende culturen: Nederlands, Surinaams, Filipijns, Servisch, Ghanees, Assyrisch, Indonesisch, Zuid Afrikaans, Colombiaans etc. and I'm loving it! Spread love, not hate! Vooral nu in deze bizarre Corona-tijden ❤️. Wees lief voor elkaar ❤️


Liefs,

KID Coach Normita


P.S. Met mijn ervaring in multiculturele gezinnen kan ik ook jou helpen als kindercoach

13 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page