top of page
Zoeken
  • KID coach Normita

Let the new adventures begin!Ooit was er een moment dat ik er alleen maar over kon dromen, “wishfull thinking”, maar door samenloop van omstandigheden durfde ik de stap te nemen om van mijn droom en passie mijn baan te maken. Met voorzichtigheid en kriebels in mijn buik ben ik gestart met het opzetten van KID Coaching. Kriebels in mijn buik, omdat het na jaren werken met kinderen als vrijwilliger en ervaringen als mama, voelt als een cadeautje (mijn praktijk) dat ik met spanning open maak. Voorzichtigheid omdat ik de zoveelste kindercoach ben ik Almere. Hoe onderscheid ik mezelf van de rest? Wat als het misgaat? Het is best lastig om je ‘innerlijke draak’ in te bedwang te houden, want hij is erg goed in kritisch zijn en commentaar geven in alles wat je doet. Mezelf blijven; dit zeg ik ook altijd tegen de kinderen, dus ‘practice what you preach’. Als ik het niet doe, zal ik nooit weten wat er zou gebeuren als ik het wel had gedaan.

Met veel steun van mijn man, mijn kinderen, familie en vrienden ga ik deze uitdaging aan. Ook al is het spannend, vaak moet je uit je ‘comfort zone’ stappen om te groeien. Je bent nooit te oud om te leren. So here I am: Normita, trotse eigenaar en kindercoach van KID Coaching. Heel mijn hart en ziel is gestopt in KID Coaching. Mijn motto is Krachtig In Daden. Ik zorg ervoor dat de kinderen (en ouders) zich bij mij op hun gemak voelen, zodat we samen ontdekken wat hun krachten zijn en hoe ze dat kunnen inzetten op momenten dat ze het enorm lastig vinden.

Ben je nieuwsgierig geworden in wat ik doe? Check mijn website voor meer informatie en volg mij op facebook en instagram voor alle nieuwtjes.Normita, eigenaar en kindercoach bij KID Coaching
Normita, eigenaar en kindercoach bij KID Coaching


101 weergaven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page