top of page
Zoeken
  • KID coach Normita

Mijn wens is...

Stichting Sociaal Veilig Onderwijs verspreidt 4x per jaar gratis magazines boordevol met informatie over sociale veiligheid op o.a. scholen en centra voor jeugd en gezin.

Het eerste magazine is al een tijdje uit met thema 'Coaching op school' en mijn advertentie staat er in!


Vandaag is het wereld wensdag. Mijn wens is dat elk kind zich veilig voelt en de kans krijgt om in zijn krachten te staan.Ik geloof echt dat coaching een waardevolle aanvulling is bij de huidige hulpverlening binnen (en buiten) scholen.

Ben jij een leraar en merk je dat een leerling niet lekker in z'n vel zit? Helpen groepsoefeningen niet optimaal? Dan is coaching bij KID Coaching zeker de moeite waard. Mijn coaching is maatwerk, waarbij ik oefeningen en nieuwe inzichten bied die aansluiten bij het kind ❤️
20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page