top of page
Zoeken
  • KID coach Normita

Nog aan het nagenieten van gisteren...

Nog aan 't nagenieten van de workshop NGT die ik gisteren gaf.... Jarenlang heb ik voor collega' s, managers, CEO's in Nederlands en Engels gepresenteerd en dan zou je denken dat een workshop Nederlands Gebarentaal in een klas geven dezelfde is... Nou, met kriebels in m'n buik stapte ik gisteren de klas in. En binnen een paar seconden waren de kriebels weg. Wat waren de kinderen enthousiast en leergierig. Er hing een positieve sfeer en ik kon er alleen maar in meegaan. Love it!

Er was zoveel meer dat ik wilde vertellen, maar een uurtje was daar te kort voor. De oefening met headsets was ook geslaagd (met hard muziek moesten 2 kinderen mijn zin navertellen), we hebben een verjaardagsliedje met gebaren gezongen en wat handige zinnen en woorden geleerd.

Mijn hart maakte een sprongetje toen een aantal kinderen zeiden dat ze het een leuke les vonden, en dat ze dankjewel (juf) naar mij gebaarden. Daarnaast kreeg ik ook Merci chocolaatjes van de juf. Wat lief! Hopelijk zijn Jalissa's klasgenootjes nu meer bewust van haar gehoorverlies en weten ze nu een andere manier om met haar te communiceren 💚


Mijn weekend begint goed 💚 nog aan het nagenieten van de workshop NGT die ik gisteren gaf.... #kidcoaching #krachtigindaden #almere #workshopgeven #NGT #gehoorverlies #inclusie #positivevibes #dankjeweljuf24 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page