top of page
Zoeken
  • KID coach Normita

Speciale quote van de week

" 𝓦𝓪𝓽 𝓳𝓮 𝓲𝓷 𝓳𝓮 𝓱𝓪𝓻𝓽 𝓫𝓮𝔀𝓪𝓪𝓻𝓽, 𝓻𝓪𝓪𝓴𝓽 𝓳𝓮 𝓷𝓸𝓸𝓲𝓽 𝓶𝓮𝓮𝓻 𝓴𝔀𝓲𝓳𝓽 "Mocht 't je opgevallen zijn, heb ik een aantal maandagen geen motivational quotes gepost. Dit komt omdat ik even de motivatie niet had om ze te posten.

Na een jarenlange strijd tegen borstkanker, is mijn moeder 8 juni overleden. Ze was een gelovige vrouw en zag het leven op aarde als iets tijdelijks. De huisarts vroeg haar hoe ze over de dood dacht. Ze zei dat ze niet bang was, als het haar tijd was, dan komt 't wel. De dood zag ze als een overgang naar de hemel, daar waar ze altijd naar toe wilde gaan. Dit raakte me enorm en vond 't aan de ene kant ook mooi om te horen dat ze er zo over dacht.


Ze was niet mijn biologische moeder en net als elke blended family hadden we onze ups and downs. With age comes wisdom en vooral toen mijn oudste geboren was groeide we weer/meer naar elkaar toe. We hebben veel uitgesproken en ik merkte dat we eigenlijk niet veel van elkaar verschillen. Elke keer denk ik er met een glimlach aan terug.

Mijn (jongere) broers en ik hebben veel voor haar gezorgd de afgelopen periode ondanks het zwaarder voor ons werd. Sinds ze overleden is, zijn we met z'n 3en inclusief onze partners als een speer in de regelmodus gegaan, omdat het mijn moeder's laatste wens was om terug te gaan naar haar geboorteland Filippijnen. Dit is ons uiteindelijk gelukt en vandaag zal ze begraven worden. Helaas mogen we i.v.m. de corona maatregelen er niet bij zijn, maar we weten dat ze in goede handen is met de familie.


Ik heb gemerkt dat ik uit een sterk familiesysteem kom met flink wat steunpilaren. Ik ben zo trots hoe we de afgelopen dagen samen dingen hebben besproken en geregeld. Daarnaast hebben we heel veel steun gehad van collega's, (schoon)familie en vrienden. Ik ben echt dankbaar voor de mensen om me heen.

Thank you all so much ❤️


Nu ik langzamerhand (soort van) meer rust vind, vind ik beetje bij beetje weer motivatie om dingen te ondernemen. Mijn moeder zei altijd: het komt goed. En dat weet ik ook.

Ter ere van m'n mams, een mooie quote voor vandaag en de rest van de week.Liefs, KID Coach Normita


34 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page