top of page
Zoeken
  • KID coach Normita

Week van de opvoedingVandaag start de week van de opvoeding met het thema hand in hand.


Het is gebruikelijk in Nederland om opvoeden te zien als taak van de ouders. Vooral de moeder voelt zich extra verantwoordelijk om haar kind(eren) te laten slagen in de maatschappij.


Er is zoveel spanning, je legt zoveel druk op jezelf om het beste uit je kind te halen. Echter wil dit niet altijd lukken. Dat kan je een machteloos gevoel geven.

Externe laagdrempelige hulp, zoals een kindercoach, kan net dat steuntje in de rug geven waar je naar op zoek was. KID Coaching biedt zowel sessies voor kinderen en ouders.


Tijdens de sessies met de kinderen ga ik vooral oplossingsgericht en afgestemd op het kind aan de slag. De opties van de sessies met de ouders is afhankelijk van de hulpvraag. Vaak komt het familiesysteem ter sprake, waardoor je jouw opvoedwaarden beter begrijpt. Hierdoor ontstaat er meer ruimte voor aanpassingen die beter aansluiten bij jouw gezin.


Je bent niet alleen, KID Coaching kan helpen met de vragen/zorgen die je hebt over de opvoeding van jouw kinderen. Spreekt dit je aan? Ben je nieuwsgierig geworden? Neem vrijblijvend contact op met KID Coaching en voor alle aanmeldingen tijdens de week van de opvoeding (5 t/m 13 okt) bied ik mijn sessies aan tegen een verlaagde prijs van €32,50 per sessie.


Vermeld je wel dan wel even de code OPVOEDEN? Spreek je dan!

9 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page