Werkwijze

Kids Blazende Bellen

Bij KID Coaching bied ik coaching aan voor jouw kind en gezin. Mijn begeleiding is laagdrempelig, kortdurend en oplossingsgericht met als doel dat jouw kind bewust wordt van zijn eigen potentieel en daardoor zich positief ontwikkeld en zijn uitdagingen aan durft.

Tijdens het coaching traject bied ik mogelijkheden tot oefeningen en nieuwe inzichten die bij jouw kind aansluiten. De mogelijkheden zitten in het kind en ik doe mijn uiterste best om het kind hiervan bewust te maken zodat het kind weer straalt en het zelfvertrouwen heeft om de volgende stappen te nemen in zijn/haar leven. 

Mijn motto is KID; Krachtig In Daden.

Mijn begeleiding bestaat uit losse sessies á 60 minuten met een minimale afname van 4 sessies (intakegesprek en evaluatiegesprek verplicht).

KID Coaching's deur is open voor alle kinderen vanaf 5 jaar. Het allerbelangrijkst vind ik dat er een klik is tussen mij, de ouders en vooral jouw kind. Daarom bied ik een mogelijkheid om gratis met jullie kennis te maken. Ga vooral op je gevoel af. Voelde de kennismaking goed? Dan bespreken we jouw hulpvraag uitgebreid tijdens een intakegesprek. Na het intakegesprek kunnen we samen besluiten of jouw kind bij KID Coaching aan de slag kan gaan. 

Sessies vinden plaats bij KID Coaching. Coaching op locatie en verslag over het coaching traject behoren tot de extra mogelijkheden.

Bij KID Coaching ga ik zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie, zie de privacy verklaring.

Voor iedere traject geldt een behandelovereenkomst. Tijdens de eerste afspraak (intakegesprek) krijg je dit document uitgereikt samen met het toestemmingsformulier voor minderjarigen (indien van toepassing). KID Coaching maakt gebruik van de formulieren van beroepsvereniging CAT. 

Zie hier voorbeelden van behandelovereenkomst en toestemmingsformulier minderjarigen

*1  In de praktijk houdt KID Coaching zich aan de Corona richtlijnen opgesteld voor de complementaire zorg. Door deze bijzondere omstandigheden, is het nu ook mogelijk om sessies buiten de deur te houden. Hierbij maakt KID Coaching gebruik van de mooie plekken die Almere te bieden heeft.

KID Coaching is bekend met de meldcode huishoudelijk geweld en kindermisbruik. Als professional ben ik verplicht de stappen van de meldcode te doorlopen als ik vermoedens heb van huishoudelijk geweld en kindermisbruik. Voor meer informatie, zie website van rijksoverheid hier.

IMG_20200610_123013_buiten.jpg

WALK-N-TALK PAKKET

Tijdens de mooie warme maanden, bied KID Coaching een speciaal pakket aan. Wat houdt het in?

Traject van 6 weken bestaande uit:

 • Om de week wandelsessies van 2 uur (3x)

  • Persoonlijk ophaal/brengservice of afspreken op locatie in Almere (Buiten)

  • Tijden: 10.00u – 12.00u

  • Ongeveer 1 á 1,5 uur wandelen

  • 30 minuten picknick lunch

 • Om de week (video)bel sessie

  • Vast moment in de week, maximaal 30 minuten (3x)

 • Daarvoor intakegesprek en daarna evaluatie

 • 6 maanden later een follow up wandelsessie van 60 minuten

  

Prijs voor dit all-in walk-n-talk pakket is 400 euro

Early bird prijs: Voor de eerste 3 aanmeldingen is

het pakket 300 euro!

Bedragen zijn inclusief BTW en wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar.

Voor meer balans in jullie gezinsleven

Waarom jij deze workshop wilt volgen?

Ken jij het gevoel?

Je staat ‘s ochtends op en voordat de kinderen op school zijn, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt onderweg allerlei lijstjes in je hoofd: wanneer haal je je boodschappen, je moet je moeder nog bellen, een kaartje sturen aan je vriendin, een cadeautje kopen voor een verjaardag, sporten, de was ophangen, een afspraak maken voor de kapper, medicijnen ophalen, de auto wassen, en ook nog koken. En dan moeten je taken op het werk nog beginnen.

Aan het einde van de dag plof je op de bank en denk je misschien: “Zo, de dag is weer voorbij”, of zeg je tegen je partner: “Dat hebben we weer mooi geregeld vandaag.”
 

Timemanagement voor ouders leert je om, samen met je partner en je gezin, meer balans, rust en overzicht te creëren voor jou en je gezin.

De workshop is praktisch, ervaringsgericht, vol humor, met (h)erkenning, tips en tools rondom het inrichten van jullie gezinsleven.

In de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

 • Timemanagement

 • Mindset

 • Keuzes maken

 • Grenzen aangeven

 • Verantwoordelijkheid

 • Samenwerken als gezin

 • Aandacht en energie

 • Ontspanning
   

Er bestaat ook een mogelijkheid om onderwerpen aan te passen aan de hand van ( van tevoren gestelde ) speciale verzoeken.

De workshop “Timemanagement voor ouders”  is op verschillende manieren te volgen. Je kan het één-op-één volgen, met jouw gezin, online en fysiek in groepsverband.

 

De workshop duurt max. 2 uur en kost €18,50 per persoon.
Bedragen zijn inclusief BTW en wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar.
Betaling geschiedt via facturatie na inschrijving van workshop, contant of via de app “TIKKIE” voordat workshop plaatsvindt.

 

De eerstvolgende workshops vinden plaatst op:

Dinsdag 26 oktober 19.00 – 21.00u online

Woensdag 8 december 10.00 - 12.00u online

 • Kom je ook meedoen om jouw leven als ouder(s) nog meer in balans te krijgen? Maak dan een gaatje vrij in jouw agenda. Aanmelding is mogelijk per email

 • Wil je meer informatie of wil je deze workshop bij jou op locatie? Neem gerust vrijblijvend contact met KID Coaching op.

WORKSHOP TIMEMANAGEMENT VOOR OUDERS