top of page

Workshop Timemanagement voor ouders

Working from Home_edited_edited_edited.jpg

Naast coaching biedt KID Coaching ook workshop Timemanagement voor ouders aan.

Voor meer balans in jullie gezinsleven

 

 


Waarom jij deze workshop wilt volgen?

​​

Herken je het gevoel? Je staat ‘s ochtends op en voordat de kinderen op school zijn, heb je er al bijna een dagtaak opzitten. Je rijdt naar je werk en maakt onderweg allerlei lijstjes in je hoofd: wanneer doe je de boodschappen, je moet je moeder nog bellen, sporten, de was ophangen, een afspraak maken voor de kapper, medicijnen ophalen, de auto wassen, en ook nog koken. En dan moeten je taken op het werk nog beginnen.

Aan het einde van de dag plof je op de bank en denk je misschien: “Zo, de dag is weer voorbij”, of zeg je tegen je partner: “Dat hebben we weer mooi geregeld vandaag.”
 

Timemanagement voor ouders leert je om, samen met je partner en je gezin, meer balans, rust en overzicht te creëren voor jou en je gezin.

De workshop is praktisch, ervaringsgericht, vol humor, met (h)erkenning, tips en tools rondom het inrichten van jullie gezinsleven.

 

 

In de workshop komen de volgende onderwerpen aan bod:

  • Timemanagement

  • Mindset

  • Keuzes maken

  • Grenzen aangeven

  • Verantwoordelijkheid

  • Samenwerken als gezin

  • Aandacht en energie

  • Ontspanning
     

Er bestaat ook een mogelijkheid om onderwerpen aan te passen aan de hand van ( van tevoren gestelde ) speciale verzoeken.

De workshop “Timemanagement voor ouders”  is op verschillende manieren te volgen.  Je kan het één-op-één volgen, met jouw gezin, online en fysiek in groepsverband.
 

De workshop duurt max. 2 uur en kost €18,50 per persoon (indien fysiek/klassikaal) of € 15 per persoon online.
Bedragen zijn inclusief BTW en wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar.
Betaling geschiedt via facturatie na inschrijving van workshop, contant of via de app “TIKKIE” voordat workshop plaatsvindt.

Kom je ook meedoen om jouw leven als ouder(s) nog meer in balans te krijgen? Maak dan een gaatje vrij in jouw agenda. Aanmelding is mogelijk door onderstaande formulier in te vullen. 

 

Wil je meer informatie of wil je deze workshop bij jou op locatie? Neem gerust vrijblijvend contact met KID Coaching op.

Inschrijving workshop

Prijs: € 18,50 p.p. klassikaal
of €15 p.p. online

 

Dankjewel voor jouw inschrijving!

bottom of page