top of page

Werkwijze

Kids Blazende Bellen

Bij KID Coaching bied ik coaching aan voor jouw kind en gezin. Mijn begeleiding is laagdrempelig, kortdurend en oplossingsgericht met als doel dat jouw kind bewust wordt van zijn eigen potentieel en daardoor zich positief ontwikkeld en zijn uitdagingen aan durft.

Tijdens het coaching traject bied ik mogelijkheden tot oefeningen en nieuwe inzichten die bij jouw kind aansluiten. De mogelijkheden zitten in het kind en ik doe mijn uiterste best om het kind hiervan bewust te maken zodat het kind weer straalt en het zelfvertrouwen heeft om de volgende stappen te nemen in zijn/haar leven. 

Mijn motto is KID; Krachtig In Daden.

KID Coaching's deur is open voor alle kinderen vanaf 5 jaar. Het allerbelangrijkst vind ik dat er een klik is tussen mij, de ouders en vooral jouw kind. Daarom bied ik een mogelijkheid om gratis met jullie kennis te maken. Ga vooral op je gevoel af. Voelde de kennismaking goed? Dan bespreken we jouw hulpvraag uitgebreid tijdens een intakegesprek. Na het intakegesprek kunnen we samen besluiten of jouw kind bij KID Coaching aan de slag kan gaan. 

Bij KID Coaching ga ik zorgvuldig met uw gegevens om. Voor meer informatie, zie de privacy verklaring.

Voor iedere traject geldt een behandelovereenkomst. Tijdens de eerste afspraak (intakegesprek) krijg je dit document uitgereikt samen met het toestemmingsformulier voor minderjarigen (indien van toepassing). KID Coaching maakt gebruik van de formulieren van beroepsvereniging CAT. 

Zie hier voorbeelden van behandelovereenkomst en toestemmingsformulier minderjarigen

KID Coaching biedt verschillende begeleiding aan voor kind en/of ouder. Het aanbod bestaat uit:

 

1 op 1 Coaching (op afgesproken locatie):

 

Mijn begeleiding bestaat uit losse sessies á 60 minuten met een minimale afname van 4 sessies (intakegesprek en evaluatiegesprek verplicht).

Sessies vinden plaats bij KID Coaching. Coaching op locatie en verslag over het coaching traject behoren tot de extra mogelijkheden.

Mijn coachingstraject bestaat uit de volgende elementen:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 •  

1 op 1 Coaching

*1  In de praktijk houdt KID Coaching zich aan de Corona richtlijnen opgesteld voor de complementaire zorg. Door deze bijzondere omstandigheden, is het nu ook mogelijk om sessies buiten de deur te houden. Hierbij maakt KID Coaching gebruik van de mooie plekken die Almere te bieden heeft.

KID Coaching is bekend met de meldcode huishoudelijk geweld en kindermisbruik. Als professional ben ik verplicht de stappen van de meldcode te doorlopen als ik vermoedens heb van huishoudelijk geweld en kindermisbruik. Voor meer informatie, zie website van rijksoverheid hier.

wandelcoaching almere buiten.jpg
Wandelpakket

Walk-n-talk pakket:
 

KID Coaching biedt een speciaal pakket aan. Wat houdt het in?

Traject van 6 weken bestaande uit:

 • Om de week wandelsessies van 2 uur (3x)

  • Persoonlijk ophaal/brengservice of afspreken op locatie in Almere (Buiten)

  • Tijden: 10.00u – 12.00u

  • Ongeveer 1 á 1,5 uur wandelen

  • 30 minuten picknick lunch

 • Om de week (video)bel sessie

  • Vast moment in de week, maximaal 30 minuten (3x)

 • Daarvoor intakegesprek en daarna evaluatie

 • 6 maanden later een follow up wandelsessie van 60 minuten

  

Totaalprijs voor dit all-in walk-n-talk pakket is € 400.

Bedrag is inclusief BTW en wordt niet vergoedt door de zorgverzekeraar.

Het verschil tussen het walk-and-talk pakket en mijn normale begeleiding is de locatie:
1-op-1  begeleiding vindt op een vaste locatie plaats terwijl het wandelpakket een combinatie is van wandelen in Almere en videobelsessies.
Bij 1-op-1 begeleiding zit er flexibiliteit in aantal sessies die genomen kunnen worden aan de hand van de hulpvraag en tussentijdse ontwikkelingen.
Bij het walk-and-talk pakket zitten er 3 vaste wandelmomenten en 3 vaste videobelsessies. Uiteraard bestaat er ook een mogelijkheid om iets meer sessies erbij te doen.
Bij beiden is een intakegesprek en evaluatie verplicht en gratis nasessie (6 maanden later) inbegrepen.

bottom of page