top of page
Zoeken
  • KID coach Normita

Pretparken

Pretparken vond ik als kind heel erg leuk en ik wilde in zoveel mogelijk attracties. Als volwassene vind ik het nog steeds leuk om te gaan, maar hoef ik niet perse in zoveel mogelijk attracties. Helemaal niet in attracties waarvan er sprake is van snelheid en hoogte.

Ik was bijna altijd de persoon die bij de attractie wachtte en op de tassen lette. Gisteren in Toverland was het anders. Misschien kreeg ik een beetje magie van Toverland want ik ben in bijna alle attracties geweest inclusief de snelle ‘enge’ achtbanen😊.

Uiteraard ging ik niet stilletjes mee, dus het was met veel geschreeuw en tranen in mijn ogen. Na elke attractie dacht ik “Oh dat viel eigenlijk wel een beetje mee”, ondanks ik het supereng vond. Zo zie je maar dat je leven als volwassene, ouder, niet te serieus moet nemen en meer zou moeten genieten. Enjoy the little things in life, make memories. Dit bezoekje aan Toverland zullen mijn familieleden (en ik) nooit meer vergeten aangezien ik de uitdaging ben aangegaan om meerdere attracties uit te proberen.

Bij een attractie werd er gezegd dat je (meer) in jezelf moet geloven om dingen te laten lukken, vind de magie in jezelf. Die woorden zijn bij mij gebleven, omdat dat ook hetgeen is wat centraal staat bij elke sessie tijdens het coaching traject bij KID Coaching.

Bij een andere attractie kon je met een toverstaf richten op verschillende paarse lichten en als je nog een spreuk erbij uitsprak, gingen er allerlei voorwerpen bewegen.

Ik merkte dat ik even fanatiek was als mijn dochter van 9 jaar! Ik vond het geweldig om even helemaal los te gaan, allerlei spreuken te verzinnen, samen lachen en met de anderen te ‘toveren’.

Het kind in mij was te lang stil geweest en dat proeft naar meer. Wie weet dat ik voortaan met mijn gezin (bijna) alle attracties in blijf gaan. Ik sta er sowieso voor open. Nooit gedacht dat een dagje naar een pretpark mij mooie inzichten zou geven en mij eraan herinnert dat tijd met je familie kostbaar is en dat je meer moet genieten van het leven. En niet te vergeten…..dat iedereen beschikt over een dosis magie 😊.

Normita, KIDcoach van KID Coaching @Toverland - Vind de magie in jezelf

20 weergaven

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page